miércoles, 20 de noviembre de 2013

DE QUÈ ES DEUEN ALIMENTAR?

Dies després de pensar que era un ésser viu i saber que menjava, ens voliem enterar de quin tipus de menjar s’alimentava.
Vam fer unes petites proves per saber les tortugues a quina classe d’animals pertanyen.
Anteriorment haviem vist que les tortugues que eren rèptils perquè ponien ous, però no sabiem si eren hervívors, carnívors, entre d’altres.
Per saber quin tipus d’aliment menjaven vam posar les tortugues en una caixa transparent molt gran i els hi vam posar un troç de pexuga de pollastre i al altre costat un tomàquet. Vam veure que només es menjaven el tomàquet, a la pexuga ni s’acostaven.
Llavors vam averiguar que les tortugues eren rèptils hervívors, i per estar més segurs vam fer una recerca sobre l’alimentació d’aquests animals.
Vam trobar que les tortugues s’alimenten de diferents tipus de herbes, que han de compondre una gran quantitat de fibra i calci, i no poden menjar gaire proteína. I els aliments que porten sucre, com la fruita els senta malament i poden tenir diarrea.

No se'ls ha de donar mai carn, llet, formatge, menjar per gossos, menjar per gats, ous, pa cítrics, o kiwis. També necessiten beure molta aigua, i han de tenir a prop aigua neta per banyar-se i per poder saciar la set. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario